En gang Schuberth - Altid Schuberth

Én gang en Schuberth altid en Schuberth

cs3stripehvid


Kender du Schuberth´s gratis mobilitets program? 

I tilfælde af en ulykke vil du få en ny Schuberth hjelm for kun 1/3 af nyprisen!

Eneste motorcykelhjelm der ombyttes efter ulykker.


 

Schuberth ønsker ikke kun at sikre din sikkerhed under ulykker, men også bagefter. Som en førende virksomhed indenfor hovedbeskyttelse, lancerer Schuberth i efteråret 2009 sit mobilitetsprogram for C3, S1 Pro, R1 og J1 modellerne. Når en hjelm beskadiges i en ulykke, har du mulighed for at købe samme model til en tredjedel af den vejledende detailpris.

Det er enhver motorcyklists mareridt: Du mister herredømmet på en glat vej, motorcyklen glider og du vælter. Det er godt, at hjelmen effektivt beskytter dit hoved ved at optage energien fra kraftpåvirkningen. Sådan en ulykke kan forårsage revner eller endog buler i materialet. Så giver produktet ikke længere den bedste sikkerhed og efter producentens mening bør den ikke længere bruges.

Schuberth tilbyder nu deres kunder en mulighed for at sikre nye køb med mobilitetsprogrammet, som starter i Benelux den 1. oktober 2009. Købere af Schuberth C3, S1 Pro, R1 eller J1, som deltager i dette program, vil modtage en ny hjelm på specielle betingelser i tilfælde af en ulykke.

Hvordan fungerer det?
Mobilitetsprogrammet er gratis for dig, det koster ingenting. Det er gyldigt i en treårig periode efter købsdatoen hos din officielle Schuberth forhandler (kig efter certifikatet!) i dit land. (Ikke i andre lande!).


Det omfatter en hurtig og enkel online mobilitetsprogram-registrering på www.schuberth.com/registration. Du skal gemme adgangsinformationen til din personlige konto, registreringsformularer og salgskvitteringer. I tilfælde af skade, skal ulykken være registreret hos politiet og de skal skrive dig en officiel erklæring. Denne meddelelse omkring ulykken behøves til ombytningen på et senere tidspunkt.


Næste skridt er at du kontakter den forhandler, hvor du købte din hjelm og viser den beskadigede hjelm, de krævede formularer, salgskvitteringen og viser dit pas eller id-kort. Når alt er i orden vil du modtage en ny hjelm i samme produktklasse for en tredjedel af prisen (baseret på den officielle prisliste fra året for ulykken). Schuberth foreslår, at du registrerer denne erstatningshjelm igen efter modtagelsen, så du også kan få fordelen af mobilitetsprogrammet for denne hjelm.


Schuberth mobilitetsprogrammet vil blive markedsført i Holland, Belgien og Luxembourg den 1. oktober 2009.

Opsummering
Kun gyldig hos officielle og uddannede Schuberth forhandlere (se certifikat!)
Gratis program til at få en ny hjelm for 1/3 af den vejledende detailpris i tilfælde af en ulykke.


Du skal registrere dig selv og din hjelm på den internationale Schuberth side


• Gyldig for Schuberth C2, S1 PRO, J1 og R1• Gyldig for hjelme købt efter 1.10.2009cs3gul
• Gyldig i 3 år efter købsdato
• I tilfælde af en ulykke returnerer du følgende dokumenter til din forhandler

- Købskvittering
- Politi erklæring
- Kopi af online registrering
- Kopi af ID eller pas
- Din beskadigede hjelm


• Ved at vise disse 5 ting til din officielle forhandler, vil det give dig retten til at købe en ny Schuberth hjelm af samme klasse til 1/3 af den vejledende detailpris på det pågældende tidspunkt.

FORHÅBENTLIG FÅR DU IKKE BRUG FOR DET, MEN MAN VED ALDRIG.

schuberth_logo

Print Email

Schuberth Danmark - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding - +45 76 34 20 00   ( Nic Christiansen Gruppen )  

Lager og Reklamation : Korsvej 1, 6000 Kolding    

Copyright © 2017 Schuberth Danmark. Alle rettigheder reserveret.

Link til SCHUBERTH INTERNATIONAL

SH BestBrand2006SH BestBrand2007SH BestBrand2008MRD BB 09 HelmeMRD BB 10 HelmeMRD BB 11 Helmebestbrand2012bb 2013bestbrand 201410505249 10153187645090229 8637578173143810493 omr20162017bm