Schuberth SR2 | Schuberth Danmark

SCHUBERTH SR2

Gå tilbage

SR2 Resonance Green

SR2 Resonance Grey

SR2 Resonance Yellow

SR2 Wildcard Green

SR2 Wildcard Red

SR2 Traction White

SR2 Wildcard Yellow 

SR2 Lightning Red

SR2 Lightning Yellow

SR2 Matsort

SR2 Pilot Blue

SR2 Formula Grey

Spørg din lokale forhandler efter priser.

Historien om SR2s udvikling går 15 år tilbage, hvor den erfarne hjelmproducent Schuberth for første gang trådte ind på Formel 1 scenen med en klar vision og et ambitiøst løfte om at fremstile verdens bedste hjelm til verdens bedste kørere. Schuberth fik hurtigt overbevist selveste Michael Schumacher om, at han skulle køre med deres RF1 karbon hjelm, og et år efter kunne Schumacher og Schuberth fejre deres første verdensmesterskabstitel sammen. Schumacher gav løbende professionel feedback til Schuberths dygtige ingeniører, hvilket gav dem mulighed for konstant at udvikle hjelmene. Da Schumacher i 2006 begyndte sin ”anden karriere” som professionel motorcykelkører, udviklede Schuberth straks en motorcykel racerhjelm til Schumacher. Hjelmen fik navnet ”Schuberth Race”, og der er blot fremstillet fem eksemplarer af
den til dato.

Maksimum sikkerhed og komfort

Schuberths hjelme har i flere årtier været kendt for sikkerhed og komfort samt kontinuerlig innovation, hvilket også gør sig gældende med den ny SR1 hjelm.
Hjelmen findes i tre forskellige skalstørrelser, og tilbyder en perfekt pasform til hoveder i alle størrelser fra XS-XXL (52/53-62/63). Hjelmens skal er lavet af direct fibre processing, der er en speciel glasfiberforstærket duroplastic matrix. Den udtagelige og vaskbare polstring er lavet af Coolmax®, som leverer en uovertruffen komfort og har fået en antiallergisk, antibakteriel samt lugtreducerende behandling.

SR2 hjelmen har en vægt på 1295 gr.(+/- 50 gr. alt efter størrelse), og den er dermed en af de letteste hjelme i sin klasse.

Hageremmen bliver spændt med et justerbart dobbelt D-spænde, som er meget velkendt inden for motorsport. Multi-Volume-Ventilation sikrer en maksimal afkøling, og de tre justerbare luftindtag foran samt de to bagpå sikrer en optimal ventilation uanset temperatur og øvrige vejrforhold. Med mere end 10 liter frisk luft per sekund ved 100 km/t når luftstrømmen desuden op på Formel 1 niveau. SR1 hjelmen er udstyret med et antiridse visir, der har en belægning, som forhindrer dannelse af dug. Ved hagen er der placeret en åndeafleder, der leder ånden ud af hjelmen, hvilket forhindrer visiret yderligere i at dugge til.Som noget nyt introducerer Schuberth et ”Push-Release-System”, hvor brugeren med et tryk på en knap hurtigt, nemt og uden værktøj kan skifte visiret. Som ekstra tilbehør kan visirerne fås i farverne Light Smoke, Dark Smoke og Reflective Rainbow. Der arbejdes også på, at hjelmen kan fås med et Pinlock® visir.

Gennemtestet i vindtunnel
Efter utallige tests i Schuberths egen vindtunnel har SR2 fået en superb aerodynamik med optimal downforce og meget lav lift. En tætsiddende pasform, der er typisk i motorløb, sikrer, at hjelmen altid sidder perfekt, selv ved høje hastigheder. Det eliminerer stød og udsving samtidig med, at den er retningsstabil. En D-Force Spoiler,  tillader, kontrol over luftstrømmen og downforce. Aero-akustikken er også blevet optimeret, og blot 88 dB(A) når førerens ører ved en fart på 100 km/t.