Schuberths hjemmeside Tanker Hvordan kommer man ind i bilen uden nøgler?

Hvordan kommer man ind i bilen uden nøgler?

Hvis du er bilejer, har du nærmest med sikkerhed forestillet dig mareridtsscenariet: Efter en lang og hård dag, er du på vej til din bil for at køre hjem, da du opdager, at du har mistet bilnøglerne. For stemningens skyld kan vi også godt tilføje noget regnvejr, men budskabet er klart. Det er næppe nogen rar situation, og de færreste har ingen ide om, hvad de bør gøre. Bilen er trods alt lavet med netop det formål, at den skal være umulig at trænge ind i, medmindre man har nøglerne.

 

Derfor bør dit første skridt også være at lede efter nøglerne. Som oftest er de ikke nær så langt væk, som man tror. I andre tilfælde kunne de imidlertid lige så godt befinde sig i en anden dimension, bortført af de nøglestjælende nisser. Hvis det er tilfældet, er der heldigvis hjælp at hente.

En branche for biloplukning

Du er nemlig langt fra den eneste, der har stået i den situation. Derfor findes der en hel branche, der gør i professionel biloplukning. Det vil altså sige, at du med en simpel søgning kan finde det lokale firma, der gør i biloplukning i nærheden af dig. Når først du giver dem en opringning, vil de som regel kunne være der inden for en halv time, uafhængigt af tidspunktet. Selv hvis du står uden bilnøgler omkring midnat nytårsaften, skal der altså nok være en specialist, der kan hjælpe dig med at åbne bilen på forsigtig vis. Så kan du komme i din bil og komme hjem, og du kan være sikker på, at bilen ikke er ødelagt.

Sådan foregår biloplukning

Det kan dog alligevel være rart at vide, hvordan de foretager en biloplukning, inden man bare ringer til de første og de bedste. Det afhænger dog i høj grad af typen af bil såvel som hvor gammel den er. Gamle, billige biler kan som regel åbnes med stang eller på præcis samme måde som låsesmeden åbner døren til din lejlighed.

 

Særligt nyere og dyrere biler kan dog være svære at åbne. I den sammenhæng kan en professionel bil låsesmed altså være guld værd. De ligger nemlig inde med specialværktøjet og ekspertisen, der alligevel gør det muligt. Set i det lys er det faktisk en utroligt billig service. De kommer inden for en halv time og åbner din dyre bil uden en skramme. Til gengæld koster det fra 750 kr. Det er en god handel.

Related Post