Schuberths hjemmeside Tanker Gør din bil sommerklar

Gør din bil sommerklar

Vi kender allesammen det, at vi gerne vil se godt ud til sommer, så vi kan vise os frem i lidt tøj. Og der er intet bedre, end at føle sig flot med en sommerglød og vise sig frem. Men det er ikke kun os, som skal se godt ud til sommer, og gøres klar til varmen. Det skal din bil nemlig også. Ja måske er det ikke udelukkende udseendemæssigt at din bil skal friskes op til sommer. Det er faktisk rent sikkerhedsmæssigt, at bilen skal stå klar til varmen kommer. Den bedste måde at sikre din bil til varmen er nemlig at få fjernet vinterdækkene og sat sommerdækkene på. Din bil vil takke dig for det. Dine vinterdæk kan nemlig ikke holde til at køre på den varme asfalt, og det betyder bare at du også skal investere i nye vinterdæk.

 

Nye dæk til din bil

Har du tænkt dig at få skiftet fra vinterdæk, men udskyder det, fordi vejret har været svingene og du egentlig bør købe nye sommerdæk, fordi de andre er ret slidte? Det bør ikke være din pengepung som gør, at du får dem skiftet. Det er trods alt for din sikkerhed, at du bør skifte dækkene. Men det behøver ikke være dyrt at skifte fra vinterdæk til sommerdæk. Det er nemlig på tide, at få dem skiftet. Risikoen for sneglatte veje er heldigvis ved at være ovre, men for at sikre dig den bedste kørekomfort og din sikkerhed, så er det vigtigt, at du får tjekket, om du skal investere i nye dæk. Kvalitet behøver ikke være dyrt.

 

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber nye sommerdæk?

Generelt set er sommerdæk meget ens, når det kommer til at køre på varme og tørre veje. Desværre kender vi alle sammen det gode gamle danske vejr, og det betyder, at sommeren nok også byder på nogle ret våde dage. Og det er her, man skal være opmærksom på, hvilke dæk man køber. Der er nemlig forskel på, hvor gode dækkene er på våde veje. Dette er problemer vi som danskere er nødt til at finde os i. Det betyder også, at de dæk vi ser i reklamer for italienske biler, nok ikke er lige så optimale for vores biler, som de ville være i Italien. Det er derfor en god ide at snakke med en ekspert, hvis du er i tvivl om hvilke dæk som passer til dine behov.

Related Post