Schuberths hjemmeside Tanker Sådan får du råd til din drømmebil

Sådan får du råd til din drømmebil

De fleste af os går med en drøm om en dag at eje en helt bestemt bil. Det betyder ikke nødvendigvis, at man går op i biler eller ved noget om mekanikken. Ofte drømmer vi på baggrund af udseende, design, acceleration og gennemslagskraft, eller på baggrund af den status, der forbindes med at køre i en bil i luksusklassen.

 

Det kan synes usandsynligt og uopnåeligt, og særligt med den danske registreringsafgift på biler smidt oveni, kan det føles som om, at drømmen aldrig bliver til virkelighed.

 

Heldigvis har vi gode nyheder.

Leasing er vejen frem

Som koncept har leasing undergået en stor forvandling over de seneste år. Populariteten er stadig stigende, og mange vælger at lease sin næste bil på baggrund af den fleksibilitet og økonomiske fordelagtighed, leasing tilbyder.

 

Flexleasing er især en rentabel leasingmodel, som gør, at man undgår at betale den tårnhøje registreringsafgift, som ellers pålægges nye biler ved indregistrering og køb. I stedet tilfalder registreringsafgiften leasingselskabet, som betaler denne i rater gennem hele leasingperioden.

 

Som bruger hæfter man derfor udelukkende for et engangsbeløb ved aftalens indgåelse, og herefter betaler man en fastsat månedlig ydelse. Der er altså enorme mængder penge at spare ved leasing af eksklusive biler set i forhold til traditionelle køb af biler i luksusklassen.

Sæt dig godt tilrette i din nye, brugte BMW

Hos Flexto tilbydes der foruden flexleasing også privat- og erhvervsleasing af BMW og andre populære brands på markedet. For mange er BMW forbundet med et dominerende ydre og en hæsblæsende motorkapacitet, der for alvor omdefinerer måden, man tænker køreglæde.

 

Ligesom Audi og Porsche, er BMW en del af den ypperst, tyske liga, og deres status på markedet har i årevis været velcementeret. Dette vidner om, at BMW formår at levere biler i særklasse, hvor design, interiør, komfort, sikkerhed og køreegenskaber går op i en højere enhed, og hvor brugen efterlades med en følelse af rendyrket kvalitet.

 

Og det er ikke kun privat, at sådanne egenskaber er attraktive: dette gælder i særdeleshed også i erhvervsøjemed. Kører man meget på landevejene, har man brug for en rummelig bil til opbevaring af varer, eller skal man på kundebesøg rundt om i landet, er det vigtigt, at bilen er præsentabel for virksomheden, at den er et sted, man har lyst til at tilbringe mange timer.

 

Her scorer BMW toppoint!

 

Flexto gør din drøm til virkelighed

Uanset om du drømmer om en af BMW’s topmodeller eller om en bestemt bil fra et andet bilmærke, så er det muligt at fremskaffe igennem Flexto.

 

Med et vidtstrakt Europæisk netværk er det nemlig muligt at finde lige netop den model, du drømmer om. På Flextos hjemmeside finder du det nuværende sortiment af brugte leasingbiler, og selvom din drømmebil ikke nødvendigvis er iblandt, betyder det ikke, at den ikke kan fremskaffes.

 

Så kontakt Flexto i dag og hør nærmere om mulighederne for at lease den bil, du går og drømmer om til erhverv eller som privat- eller flexleasing.

Related Post