Schuberths hjemmeside Tanker Sådan finder du bilen efter ravjagten

Sådan finder du bilen efter ravjagten

Har du nogensinde begivet dig afsted på stranden med det formål at samle på unikke, originale og imponerende ravstykker? Så kender du formentlig til vigtigheden i at kunne finde tilbage til bilen, motorcyklen eller andet lignende transportmiddel, som du har anvendt til at komme frem til destinationen.

Det giver mulighed for at kunne søge i ly i form af sikre og trygge rammer, uanset om du har medbragt hele familien med den helt voluminøse oppakning i firhjulstrækkeren, eller har valgt at tage motorcyklen alene ud til de danske kyster.

Hvornår bør jeg gå på ravjagt?

Ravjagt har med tiden fået en del opmærksomhed. Det bliver ofte praktiseret i de nordiske lande, og den populære aktivitet er en oplevelse udover det sædvanlige. Det kræver planlægning, hvis du ønsker størst mulig rav-succes.

Der er rig mulighed for at begive sig på jagt efter det flotte rav på alle tidspunkter af året. Succesraten bliver dog markant højere, hvis det udføres på bestemte tidspunkter:

  • Vinteren
  • Efteråret

De giver god grobund for fund af rav grundet vejrforholdene. Det er især fordelagtigt at lede efter rav efter eller under et heftigt blæsevejr. Her er det afgørende, at vindforholdene er fralandsvind til pålandsvind.

Forøg sikkerheden og trygheden under ravjagten

Det er ingen hemmelighed, at når du arbejder med en stor passion for samlingen af en specifik genstand – i dette tilfælde rav – så kan du hurtigt have en tendens til at blive målrettet mod den ene handling.

Det betyder, at din hjerne ufrivilligt vil fjerne opmærksomheden fra alt det, der er unødvendigt for, at du kan opnå succes med den pågældende aktivitet. Du kan derfor skabe ekstra sikkerhed på ravjagten ved at følge tips og tricks.

I jagten på de gyldne ravstykker er det ekstra vigtigt, at du ikke ender med at fare vildt på stranden i mørket. Ravjagt er mest af alt en oplevelse, som du med stor fordel praktiserer i nattens mulm og mørke, hvorfor sikkerheden skal være af høj kvalitet.

Selv til selvhjælp på ravjagten

Hvis du vil have nemmere ved og kortere mellem de magiske fund, så kan du effektivisere din jagt med udstyr, der vil lyse ravstykkerne op. Dette skaber det bedste resultat i mørke. Dette kræver et par gode råd med på vejen for, at du får en positiv oplevelse på stranden. Læs mere her:

  • Find en robust pind, hvorpå du kan sætte noget selvlysende i form af lygter, reflekser eller lignende. Dette gør, at du med eller uden UV-lys kan orientere dig om, hvor du befinder dig på kysten.
  • Husk din telefon, hvor du kan benytte GPS-funktionen. Her er det væsentligt, at du medbringer en powerbank, så du hele tiden har strøm til telefonen, hvis den skulle løbe tør.

Med disse små trick finder du let bilen igen, når du har afsluttet ravjagten. Det er vigtigt, at du altid kan vende tilbage til dit udgangspunkt. Her tænkes især, når du træder ned på stranden og møder sandkanten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Post