Schuberths hjemmeside Tanker Sådan kan du støtte dit sportshold

Sådan kan du støtte dit sportshold

Når man engagerer sig og hepper på et bestemt sportshold og man selv spiller i en frivillig forening, kan man hurtigt forstå vigtighed ved at alt kan rende rundt økonomisk, så man ikke skal miste det gode man har med sit sportshold. Det kan måske virke som at man ikke har nogle muligheder for at støtte sportshold man har kær, men faktisk er det slet ikke sådan det hænger sammen. I denne artikel vil vi se nærmere på hvordan du kan tjene penge til dit sportshold, selvom du ikke ejer en formue selv.

Sælg kager og kiks og sikre dit sportsholds fremtid

Er man en ægte holdspiller, har man helt sikkert også oplevet det sammenhold man nødigt vil miste. Desværre er det ikke altid lige let for alle mindre sportsforeninger at få alle enderne til at hænge sammen økonomisk og sportsholdene kan derfor hurtigt befinde sig i en situation, hvor fremtiden truer fordi der ganske enkelt ikke er råd til at fortsætte.

 

Det kan virke helt fjernt for medlemmer og fans, er der rent faktisk er måder man kan støtte sit sportshold på, uden selv at have en rød reje at gøre godt med, men der er faktisk muligheder for at støtte uden at skulle spytte penge fra egen lomme i kassen. Tjen penger for idrettslaget ditt

ved at sælge kagebokse og kiks er blandt andet én af måderne.

Der er vindere på alle sider

Det lyder næsten helt amerikansk at man skal gå fra dør til dør og sælge kiks og kagebokse til nabolaget, men faktisk er der mange der hjertens gerne vil støtte dit sportshold og du kan hjælpe selv hvis du ikke ejer kongens mønt, blot ved at tilbyde din arbejdskraft for en kort stund og sørge for at gøre folk omkring foreningen opmærksom på hvordan de kan støtte. 

 

Der er mange der gerne vil støtte helt uden at få noget igen, fordi det som regel er en god sag at sikre børn og unge i en sund retning og fremtid, når der er tale om sportshold. På trods af at de sikkert allerede vil hjælpe uden at få noget til gengæld, så kan du faktisk give de støttende personer noget og de vil ikke bemærke at de nu har skulle give nogle penge væk, fordi de ikke har givet pengene væk men købt noget lækkert for pengene i stedet. Der er vindere på alle sider og dit sportshold vil fortsætte med at være rammerne om et sjovt fællesskab.

Related Post