Schuberths hjemmeside Tanker Vær altid udhvilet når du sætter dig foran rettet

Vær altid udhvilet når du sætter dig foran rettet

Du bør aldrig være udmattet når du kører bil. Selvfølgelig kan det ikke undgås, at man morgentrætheden, lægger sig over en når man vælter ud af sengen om morgenen og skal skynde sig på arbejde. Men er man udmattet og sløv, efter en dårlig nattesøvn, kan man potentielt udgør en fare for sig selv og andre, når man kører på vejen. Og det er uanset om man kører bil eller motorcykel. Der for er det altid vigtigst at være frisk og veludhvilet om morgen når man skal ud og køre, og forudsætningen for at kunne dette er en god seng, der tilfredsstiller dine behov. Du kan få mere info på denne hjemmeside

Hvorfor er sengen så vigtig?

Hvis du betragter din krop som et køretøj, er det vigtigt at teknikken er i orden, for at din krop kan fungere efter bedste evne. Måden den gør det på, er at give den ordentlig kost og næring, og tilbyde en det rette udstyr for at den kan udføre sine pligter optimalt. For et voksent menneske er noget af det vigtigste for kroppen, at den er udhvilet. En sløv og træt krop, har sværere ved at orientere sig, og kan derfor ikke opnå maksimal ydeevne. Du skal derfor give din krop de rette betingelser for at lade den udhvile ordentlig og samle energi til dagens arbejde. Det første skridt er en ordentlig seng. Men mennesker er forskellige, ligesom biler. Ikke alle mennesker har samme udgangspunkt, og derfor bør vi også indrette os derefter. Vores sengebehov er også forskelligt. Derfor bør du finde en sengetype, der bedst støtter dine behov i hverdagen.

Elevationssengen – til dig der ønsker lidt ekstra komfort i hverdagen

Hvis du døjer med kropslige skavanker, måske dårligt ryg, gigt, eller stivhed i led, kan en elevationsseng være det helt rette valgt for dig. Sengen er justerbar, hvilket vil sige at du faktisk kan tilpasse sengen dine behov i hverdagen, således at din krop får optimal støtte. Det er også et smart valg hvis du ønsker at forebygge skavanker i fremtiden. Derudover er det jo også bare den helt perfekte luksus senge, til dig der elsker at dase i sengen hele dagen og ønsker lidt ekstra komfort når du ser fjernsyn i sengen. Elevationssenge findes i forskellige typer – og prisklasser. Så læs selv mere om denne sengetype, og vælg den der er perfekt for dig.

Kontinentalsengen – til dig der vil sove på en sky

Har du altid drømt om en seng der bare passer lige til dig, og giver din krop et blødt underlag, men samtidig støtter din ryg om natten? Din søgning er over! Men kontinentalsengen, får du ikke mindre end tre madrasser i én, der samlet skaber det bedste fundament for dig. En Box madras i bunden sikrer dig et solidt underlag, en springmadras i midten tilbyder dig optimal støtte og en topmadras på toppen, giver dig komfort og følelsen af at sove på en sky.

Skabsengen – for dig mangler plads men vil sove godt

Bor du i en lille lejlighed, hvor det er trængt med plads? Så må du aldrig gå på kompromis med sengen. Nogle er måske fristede til at anskaffe en madras, eller en sovesofa for at spare på pladsen. Men med en skabsseng er dette slet ikke nødvendigt! Ikke nok med at du sparer på pladsen optimalt, så giver skabssengen dig også muligheden for en dejlig blød og lækker seng, der samtidig giver mulighed for massere plads i lokalet.  Den skal blot foldes ud af skabet, og pakkes sammen når du vågner om morgen.

Related Post