Schuberths hjemmeside Tanker Forbrugerguide til Bilvask i 2021 – Lær om hvad der tilbydes, så du kan vælge det du har brug for

Forbrugerguide til Bilvask i 2021 – Lær om hvad der tilbydes, så du kan vælge det du har brug for

Hvad får du for pengene med en bilvask? Er du interesseret at lære mere om bilvask, så kan du her få et overblik over hvad der tilbydes inden for området i Danmark på nuværende tidspunkt.

 

Det er vigtigt at kende til det der tilbydes inden for bilvaske, for at vælge det der passer en bedst, og på den måde så kan man sikre sig ikke at blive et offer for mersalg. Der er derfor den almene forbruger i fokuset for denne artikel.

 

For at forstå sig på bilvaske, så er det vigtigt at se på hvordan de professionelle opdeler bilvaske. Det gør de ved differentiere på bilvaske ud fra den følgende metode. Det er nemlig bilvask lavet som indvendig bilvask, og denne type bilvaske består af nogle helt andre processer end den anden type af bilvask. Indvendig bilvask er altså bestående af processer som rengører bilens indvendige komponenter, som navnet også antyder. Her indgår processer som støvsugning af bilens bagsæder, eller steaming af dørkamme, himmel, eller vinyler.  Dette er altså ting, som er med til at gøre bilen ren indvendigt, og det er ikke noget man har brug for hvis det kun er indvendigt at bilen er beskidt.

 

Har man derimod gjort ydersiden af bilen beskidt, så kaldes det man har brug for, for en udvendig bilvask, og er det ikke både ydersiden og indersiden der er beskidt, så behøver man altså ikke begge dele.

 

Hvad er der nyt inden for bilvask?

Helt klart det nyeste inden for bilvaske er muligheden for at kunne steame. Steame vil sige at man kan gøre brug af en nyere metode, som gør bilvask nemmere. Specielt inden for udvendige bilvaske, så er det en specielt god teknologi. med denne teknologi, så kan man altså vaske bilen på en anderledes måde end det ellers er set før inden for udvendige bilvaske. En af eksperterne på dette område, som har fokuseret meget af deres energi på at udvikle en god steamings teknologi er Steamrex med deres Bilvask abonnement. Her er det altså muligt, at få sig udvendige, og indvendige bilvaske med steaming. Specielt for udvendige bilvaske, så er der en klar forskel med udvendig bilvask, og dette er grundet teknikken til steaming.

Hvordan fungerer steaming? 

Steaming er en teknologi hvor vand trykkes under et højt tryk, for at lave vandet på en speciel måde, så det kan bruges til bilvaske. Denne damp er uden kemikalier og sprøjter,  og med den så kan man nå arealer af bilerne, som er svære at fange med børsterne, mens at det også er sundere for miljøet at gøre brug af steaming, fordi der i gennemsnit bruges mindre vand end under normale bilvasker.

 

Related Post