Schuberths hjemmeside Tanker Gratis platforme hvor du kan sælge din bil, båd eller motorcykel

Gratis platforme hvor du kan sælge din bil, båd eller motorcykel

Størstedelen af de kendte salgsplatforme i Danmark koster penge uanset om de omhandler biler, både eller motorcykler.

Men der findes nogle gode salgsplatforme, som er helt gratis at bruge, og du kan nemt oprette din bil, båd eller motorcykel på disse platforme uden, at det koster dig en øre.

Selv om disse salgsplatforme er gratis, så er der rigtig mange der bruger dem både sælgere og købere, og det er altså en kæmpe fordel, at oprette din bil, båd eller motorcykel på en af disse platforme, også selvom du bruger andre salgsplatforme.

Annoncering af motorcykel – Bikeportalen.dk

Bikeportalen.dk er en salgsplatform som henvender sig specielt til salg af nye og brugte motorcykler. Der er både gratis annoncering for private sælgere men også gratis annoncering for motorcykelforhandler. Bikeportalen.dk har et meget brugervenligt system, der gør det nemt at oprette og redigere annoncer på salgsplatformen.

Annoncering af båd – Boatportalen.dk

Boatportalen.dk ligner bikeportalen.dk meget, og begge salgsplatforme har samme ejerkreds, som har samme vision om at tilbyde gratis annoncering bare indenfor både. På boatportalen.dk er både private og bådforhandler velkomne til at annoncere gratis. Denne salgsplatform er opbygget på samme måde som bikeportalen.dk, hvilket betyder at det er både hurtigt og nemt, at oprette en annonce på boatportalen.dk

Annoncering af bil – Bilhandel.dk

Bilhandel.dk er en salgsplatform med nye og brugte biler, og er en af de eneste bilsalgsplatforme der tilbyder gratis annoncering af bil. Bilhandel.dk har rigtig mange besøgende om dagen, og du vil få en stor eksponering af din salgsannonce, hvis du tilføjer den til bilhandel.dk. Deres salgsplatform er ligesom de to andre også meget brugervenlig, og det meget nemt at lave en salgsannonce på ens bil på bilandel.dk

 

Gode råd til en bedre salgsannonce

Der er nogle få simple råd du kan følge for, at få en god og fangende salgsannonce der sælger. Først og fremmest er det vigtigt, at tage nogle gode billeder af din bil, båd eller motorcykel, og det er altid en god ide at give en god vask inden man tager billeder. Derudover er det altid en god ide, at bruge tid på en god beskrivelse, samt en liste over alt det udstyr der medfølger bilen, båden eller motorcyklen. Til sidst er det vigtigt, at undersøge markedet så du prisfastsætter din bil, båd eller motorcykel korrekt i forhold til markedet, og det kan faktisk være en god ide, at sætte prisen lidt under markedsprisen, hvis man ønsker et hurtigt salg.

 

 

 

 

Related Post