Schuberths hjemmeside Tanker Gode tips til låsesikring af bilen

Gode tips til låsesikring af bilen

Det er utroligt populært blandt tyve, at stjæle biler. Bare her i Danmark blev der i år 2020 stjålet 2334 personbiler og lige under halvdelen af dem er aldrig fundet igen. Der er dog nogle biler, som er mere attraktive for tyve, end andre. Men derfor vil din bil altid kunne være i risikozonen, det drejer sig nemlig os om at være på det forkerte sted, på det forkerte tidspunkt. Her i denne artikel kan du læse og lære meget mere om, hvordan du kan låse sikre din bil bedst muligt.

Hvilke låse sikringer kan du benytte dig af?

Først og fremmest bør du altid tænke over, hvor du parkere din bil. Det er bedst, hvis du parkere din bil på oplyste veje, hvor der er meget liv. Dette gør at det bliver svære for tyven, at tage lige netop din bil. Men det kan også gøre den mere synlig. Statistikker viser dog at det er de biler, som er “gemt” lidt mere væk der har størst chance for at blive stjålet. Det næste du skal overveje er selve låse sikringen af din bil. Selvom startspærren har haft en stor indvirkning, så er det ikke altid helt nok. En af de mest populære ekstra låse til biler er ratlåsen, brug en separat bøjlelås til at sikre, at rattet ikke kan benyttes. Der er ikke noget ved at stjæle en bil, som ikke kan betjenes af rattet. Om end ikke andet så vil det tage tyvene en større rum tid at få brudt din bil op. Ofte vil dette ikke være besværet værd og derfor vil din bil oftest også stå der til næste gang du skal bruge den.

Få hjælp af en autoriseret låsesmed på Amager og få låse sikret din bil bedst muligt

Låsesmede er din største samarbejdspartner når det gælder låse sikring af din bil, de af alle ved og kender til, hvilke låsemekanismer der er besværlige at åbne. Derfor kan du med fordel alliere dig med en låsesmed, hvis du gerne vil have låse sikret din bil optimalt. Amagers låsesmed har gode tilbud til privaten indenfor låsesikring, derfor kan du fordel spørge denne låsesmed på Amager til råds om, hvilke tiltag du kan gøre for bedst at få låse sikret din bil. Hvis uheldet er ude og du ikke vil falde ind under den statistik, hvor din bil aldrig bliver fundet igen, så kan du med fordel sætte en sporings anordning på din bil.

Related Post