Schuberths hjemmeside Tanker God boligsikring kræver tyverisikrede låse

God boligsikring kræver tyverisikrede låse

Intet hjem er 100% tyverisikret, men der er bestemt nogle hjem der er mere sikre end andre. I dag findes der en lang række forskellige løsninger, man kan tage i brug for at beskytte sit hjem. Og prisen på dem varierer meget. Undersøg hvilke behov din bolig har og få dit hjem sikret derefter.

Forældede låse bliver ikke altid dækket

Alle er ikke klar over, at deres lås kan blive forældet. Dygtige tyve kender til en del forskellige låse, og de kan kende de nye fra de gamle. Er dine låse over 10 år gamle, er der god risiko for at de er forældede, og så er det ikke sikkert, at forsikringen dækker. Derfor er det godt at tjekke med sin forsikring om, hvilke krav der stilles til hjemmets låse. Forhør dig hos en låsesmed, hvis du er i tvivl om dine låses sikkerhed.

En værdifuld investering

Tyverisikrede låse kan være en større investering, alt efter hvor mange låse man har brug for. Ikke desto mindre er det en skøn investering at lave. Et indbrud er ikke kun ærgerligt fordi man mister nogle af sine ting, det er også en skræmmende oplevelse at ubudne gæster har været i hjemmet. Nogle oplever også at få stjålet kæledyr, som siden bliver solgt videre. Derfor er ordentlige låse et nødvendigt tiltag.

Tyvens største modstander er tid

Jo længere tid det tager at bryde ind, desto større sandsynlighed er der for, at tyven opgiver eller fravælger dit hjem. Derfor skal du gøre et indbrud så besværligt som muligt. Lad være med at gemme ekstranøglen lige ved døren, det kræver ikke en låsesmed at åbne døren i det tilfælde. Få skiftet din lås, hvis din nøgle har under 6 stifter, for så er den for let at åbne. Her kan tyvene bruge en såkaldt ‘bankenøgle’, som giver dem let adgang. Det kan de ikke, hvis låsen er dybere.

Låsesikring i de større byer

Tyve slår også til i de større byer, selvom der bor flere mennesker. Så bor du i hovedstaden og vil have udskiftet dine låse, kan du finde en låsesmed på Amager. Måske finder du ud af at Amagers låsesmed har gode tilbud til privaten indenfor låsesikring. Det kan også være en god idé at kende en lokal låsesmed, i tilfælde af at din lås er blevet ødelagt, eller hvis du blot har glemt eller mistet din nøgle.

 

Related Post