Schuberths hjemmeside Tanker Sådan sælger du din brugte bil online

Sådan sælger du din brugte bil online

Dette indhold er sponsoreret

Har du beslutett dig for, at det er tid til at sælge den gamle bil, så er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan du nemmest kommer af med den online. Dette kan give dig et langt større økonomisk overskud, end hvis du solgte den tilbage til en brugtvognsforhandler, og derfor får du i denne artikel fem gode råd til, hvordan du kan komme i mål med processen. Du kan også læse mere omkring salg af brugte biler og meget mere hos Tjekbil, så du kan være så informeret som muligt.

Tag gode billeder af din bil

Når du skal sælge din bil online, så er det nødvendigt, at du tager gode billeder af den. Dette kan du gøre selv, hvis du ikke vil betale penge for en professionel fotograf, men det vigtigste er, at du tager dig god tid til at få taget billeder, som virkelig viser den stand, som din bil er i. Det er også en god ide, at du tager billeder, hvor der ikke er en masse skrammel i baggrunden, som kan gøre billedet uindbydende for købere. Hvis du gerne vil tage gode billeder, så kan det være en god ide at gøre det i en opryddet indkørsel eller måske køre en tur i skoven, hvor der er en flot baggrund til din bil, som virkelig kan vise, hvordan den ser ud på bedste vis.

Skriv den detaljerede annonce

Når du så har taget billederne af din bil, så er det tid til, at du skal skrive den annonce, hvor alle informationere omkring bilen står. Dette er informationer omkring størrelse, mærke, model og antal kilometer, som bilen har kørt. Når du skal skrive detaljerne omkring din bil, så er det vigtigt, at du er ærlig. Det kan hurtigt ramme dig negativt, hvis du beslutter dig for at lyve din bil bedre end den er, og uanset skal du jo huske, at en potentiel køber skal kunne se bilen fysisk, inden de skriver under på en købskontrakt.

Sæt en endelig pris for dig selv

Når du skal sælge din bil brugt, så er det meget normalt, at man debattere, hvor meget prisen på bilen skal være med en potentiel køber. Dog er det vigtigt, at du sætter en grænse for dig selv, hvor du kan være sikker på, at dette er det laveste, som nogen kan byde, hvor jeg stadig accepterer deres bud. Her er det en god ide, hvis du kigger på priser på biler på andre hjemmesider, hvor de også bliver solgt brugt, og det kan også være en god ide at kigge på, hvor meget bilen ville koste fra ny. Så kan du nemlig lave den mest realistiske pris muligt.

Gør din bil ren inden køber kommer

Når du skal sælge din bil brugt, så skal du gøre den klar til, at den skal vises frem for andre. Her er det vigtigt, at du tænker som en sælger, og at du gør dit produkt så godt klar som muligt til salget. Dette inkluderer, at du skal gøre hele bilen ren både indeni og udenpå, inden køber kommer, så de har den bedste oplevelse af bilen muligt. Her kan det være en god ide, at du tager bilen med til en grundig rengøring i bilvasken, og at du finder støvsugeren frem til at kunne gøre bilens sæder helt rene. Så gør du det bedste for dit salg, og du er garanteret, at det ikke er bilens stand, som gør, at køber ikke vil tage bilen med sig hjem.

Lav en god slutseddel

Til sidst, når du skal sælge din brugte bil, så er det nødvendigt, at du laver en god slutseddel. Dette betyder, at du skal overdrage bilen fra dig selv til den nye ejer, og dette gør man gennem en slutseddel, som beskriver bilens stand, eventuelle fejl og mangler, og andre ordninger, som dig og køber er blevet enige omkring. Dette sikrer dig senere hen, så du ikke kan sagsøges for at sælge køber en bil, som ikke er i den stand, som han eller hun havde regnet med. Du kan finde en skabelon til en slutseddel online, så du kommer omkring alle de nødvendige punkter, og det er vigtigt, at du udfylder den samme med køber, så i begge er enige omkring kontrakten.

Related Post