Schuberths hjemmeside Tanker God boligsikring kræver tyverisikrede låse

God boligsikring kræver tyverisikrede låse

Det kan betyde meget for din hverdag at have en god boligsikring. Boligsikring kommer ikke af sig selv, men er noget, man skal søge. Når man har lavet ansøgningen venter man spændt på den endelige afgørelse. God boligsikring kræver tyverisikrede låse, hvorfor du med fordel kan sørge for gode låse på din bolig inden du søger boligsikring.

Hvorfor betyder boligsikring så meget?

Boligsikring kan gøre en stor forskel for din økonomi. Uanset om du bor alene eller har børn, du bor sammen med, kan din økonomi komme til at se anderledes ud med en god boligsikring. Selvom du ikke lige tænker over, at det måske er trængt i hverdagen, så kan det være en stor lettelse at modtage boligsikring. Boligsikring kan give alt fra små månedlige beløb til store beløb på op mod flere tusind kroner. Når man modtager flere tusind kroner i hverdagen, så kan man pludselig mærke det rigtigt meget. Boligsikring bliver bl.a. udregnet ud fra forhold som, at der er tyverisikrede låse på boligen, din indkomst, formue osv. Derfor kan det variere meget, hvad man kan få i boligsikring. Er man f.eks. to personer i boligen med en almindelig lønindkomst, kan det være, at man ikke er berettiget til boligsikring. Boligsikringen bliver også beregnet ud fra antallet af børn, hvorfor boligsikringen kan være større, hvis man er enlig med f.eks. 2-3 børn.

Sørg for tyverisikrede låse i boligen

For at fremme boligsikringen, kan du med fordel sørge for, at din bolig har tyverisikrede låse. Det vil også generelt gøre det mere sikkert for dig at være i boligen. Bor du f.eks. i og omkring København kan der være en del kriminalitet, hvorfor dine ejendele er mere sikrede ved at købe tyverisikrede låse. En låsesmed på Amager kan hjælpe dig med at gøre din bolig klar. Amagers låsesmed har gode tilbud til privaten indenfor låsesikring, så det eneste du skal gøre er at kontakte låsesmeden for et godt tilbud på dine døre. Det kan du gøre nemt via en online formular på hjemmesiden, som du kommer ind på, ved at klikke på ovenstående link. Du kan også ringe til en af Amagers låsesmede for yderligere rådgivning og vejledning omkring bl.a. priser, muligheder for låsesikring osv. Hvis du bor i en større boligkompleks, og der ikke er tyverisikrede døre, kan du med fordel forespørge din udlejer om muligheden for at få tyverisikrede døre på boligen, mod at du betaler lidt mere i husleje i måneden.

 

 

Related Post