Schuberths hjemmeside Tanker Overvejer du at lease en luksusbil?

Overvejer du at lease en luksusbil?

Det er kendt viden, at det er meget billigere at privatlease en bil end det er at købe en helt ny bil. En bil der også allerede mister sin værdi, når du har kørt ud over kanten fra bilforhandleren. Dette gælder også hvis man ønsker at lease en bil i  særklassen, som en Audi, VW, BMW, Mercedes og Porsche. Afskrivningen på disse biler kan hurtigt blive stor ved køb, og derfor er der en del fordele ved at lease disse biler. Navnligt også fordi at mange der ejer denne type biler skifter deres bil oftere end ejerne af mere “billige” bilmærker.

 

Hvilke leasingformer finder der?

I starten kan det virke uoverskueligt, men egentlig så findes der kun 2 typer af leasingaftaler, hvis du er en privatperson. fordi det som man som privatperson møder, er den operationelle leasingform i forskellige varianter:
Privatleasing, splitleasing, flexleasing, korttidsleasing og re-leasing er bare nogle af de produkter, som du støder på, hvis du undersøger mulighederne for at lease en bil privat.

 

Den gængse leasingaftale tager udgangspunkt i en kontrakt, som FDM har stykket sammen, og den definerer de typiske vilkår for privatleasing med en løbetid på mellem 12 og 60 måneder samt antallet af kørte kilometer. I de fleste aftaler er der som standard en 36 måneders løbetid. Men man kan opsige aftalen efter 12 måneder.
I “gamle dage” var der mange skrækhistorier om folk, som fik kæmpe regninger, når de afleverede bilen igen. Ethvert lille stenslags krævede en hel omlakering. Og selv sliddele som tændrør og bremser blev folk opkrævet for. De tider er heldigvis forbi. Det har FDM sat en stopper for. I dag bliver bilen kigget igennem af en uvildig 3. parts som netop tager højde for slid, alder osv.

En af de populære løsninger er operationel leasing – Her er der en fast månedlig ydelse og fuld brugsret over bilen. Alle omkostninger til service  og så bilens bliver bilens restværdi ikke medregnet i den endelige opgørelsen. hvilket vil sige at når man ikke længere ønsker at lease bilen, så afleverer man det uden risiko for uventede regninger.

 

At lease en Luksusbil

Audi, VW, BMW, Mercedes og Porsche.

mange tror at de biler er fuldstændig udenfor deres rækkevidde. med en bilforhandler i slagelse giver dig muligheden for at gøre din køreglæde lidt mere luksuriøst og så kan du køre godt og nyde fordelene ved at lease. Så måske det er på tide at få opfyldt den der drøm, om at ankomme til familiefesten eller feriestedet i en Audi, BMW, Mercedes og Porsche. Eller hente kæresten i en cabriolet?

 

Heldigvis er der en bilforhandler i slagelse, som kan opfylde dine vildeste bildrømme og ønsker for ekstraordinære oplevelser af frihed i hverdagen – Strada Auto.

 

 

 

 

 

Related Post