Schuberths hjemmeside Tanker Tips til at sælge din bil

Tips til at sælge din bil

Dette indhold er sponsoreret  

Befinder du dig i den situation, at du vil sælge din bil, men ingen viser interesse for din bil og selv efter flere måneder, har du ingen bud modtaget? Der kan være flere grunde til, at ingen bider på krogen og forhåbentlig vil denne guide være en stor hjælp. Der findes nemlig flere måder og strategier, når man ønsker at sælge sine ting. Der kan derfor være flere grunde til at du ikke, endnu, har fået solgt din bil.

Mangel på gennemsigtighed

Man kommer længst med ærlighed, hvilket især også gælder, når man vil sælge sin brugte bil. Især annoncer som virker ‘for gode til at være sande’ er mere tilbøjelige til at blive sprunget over, fordi købere er bange for at blive snydt. Det er derfor, man er åben og ærlig over for fejl og mangler, da dette helt klart i sidste ende, vil have et positivt udfald.

Typisk vil fejl blive opdaget og på den måde undgår man i hvert fald konfrontationer og negativ feedback, hvis man har solgt en bil med en masse fejl og mangler som køber ikke er blevet informeret omkring.

Det rigtige medie

Vælger du at sælge din bil over nettet, hvilket de fleste gør i dag, er det vigtigt, at bilen også bliver sat til salg, der hvor potentielle købere befinder sig. Hvor ville du kigge henne, hvis du ville købe en brugt bil? Netop på brugtvogns sider eller medier med det formål at sælge sine ting. På bilhandel.dk kan du helt nemt og gratis, sætte din bil til salg. Igennem dette link https://bilhandel.dk/saelg-bil kan du nemt og hurtigt sætte din bil til salg, samtidig slipper du for det bøvl, der typisk forekommer ved salg af biler. Din annonce vil nå ud til mere end 500.000 bilelskere, da din annonce også vil blive vist på andre bil medier.

Bilhandel skaber sikre handler både for sælger og for køber. Derudover vil du også her have muligheden for at sælge din bil til en forhandler og ikke en privat køber. Hvilket kan have sine fordele.

Gode billeder og en ren bil

Noget af det allervigtigste når man sætter noget til salg, er gode billeder. En nem måde at skabe interesse hos en potentiel køber, er gennem flotte og realistiske billeder af din bil. Hvis du derimod kun har grynede og uskarpe billeder af din bil, forværre du dine chancer for at sælge bilen. Du kan til fordel gøre brug af et godt kamera, så du kan få skarpe billeder i høj kvalitet af din bil.

 

Dette hænger sammen med en ren og flot bil. For netop at kunne tage flotte billeder af din bil, skal den også være ren. Ingen vil jo klikke ind på en annonce af en beskidt bil, som flyder med mademballage og flasker, eller en bil som er fuldstændig støvet og mudret til. Det er altså ikke nok at tage en svingom med en støvsuger. Det er også bilens ruder og fælge som skal vaskes. En polering af bilen er også en rigtig god ide, så bilen både står skarpt og skinnende.

Dette er desuden også en god service frem for at aflevere en beskidt bil.

Den rigtige pris

Som sælger vil man selvfølgelig gerne sælge sin bil til så høj en pris som mulig. Dog skal man også være realistisk, da prisen kan være en grund til mangel på interesse. At din bil simpelthen ikke er det værd, som du har sat prisen til og derfor er der ingen der viser interesse for din bil. Du kan til fordel prøve at sætte prisen ned og derefter følge op på, om du oplever en stigende interesse. Hvis dette stadig ikke er tilfældet, er det enten fordi prisen stadig er for høj, eller at din annonce har præg af andre fejl, såsom dem tidligere nævnt i artiklen her.

 

Det er dog altid vigtigt, at du får en god prisvurdering af din bil på baggrund af dens tilstand og eventuelt ekstra udstyr. Både så du kan få den bedste pris som muligt, men også da dette, ville kunne udelukke prisen som et eventuelt problem i forsøget på at sælge din bil.

 

Related Post