Schuberths hjemmeside Tanker Kør afsted mod de nye kyster

Kør afsted mod de nye kyster

Din bil er din ven i lyst og nød

En safety razor

Jeg har fået mig en safety razor og købt dertilhørende gammeldags barberblade. Det er miljøvenlige produkter, da de er genanvendelige. Man kan finde rigtig mange gode og miljøvenlige produkter inde på denne digitale markedsplads. Der er snart ikke noget jeg ønsker mere end at køre ud ad landevejen med min nye el-bil eller på min gamle motorcykel (hvis vejret er til det) og så bare nyde at have et glatbarberet hovede inde i bilen eller inde under hjelmen.

Venner

Nu har jeg heldigvis rigtig mange gode venner, men jeg betragter faktisk også min bil som en slags ven. Ja, jeg ved godt, at det lyder lidt skørt, men sådan har jeg det altså. Min bil er min ven i lyst og nød, og især når det regner, blæser eller sner. I såkaldt dårligt vejr har jeg altid min bil som jeg kan regne med, og det er simpelthen så skønt.

Teknikken er også din ven

Der er mange mennesker som er teknologi-determinister og som derfor er nervøse for udviklingen grundet de teknologiske landvindinger. Her vil jeg gerne pointere at teknologien også gør rigtig meget godt for os. Det er ikke sådan, at AI, den kunstige intelligens, kommer ind for at afløse mennesket. Vi er her så længe vi nu kan, og har jo heller ikke været her så forfærdeligt længe.

Vores evolution

Det ligger i vores drift, vores drive, som er vores evolutionære udvikling, at vi civiliserer, og det vil sige at vi gør verden så menneskelig som muligt. Hertil regner man også teknologien. Det er helt på linje med industrien.

Pas godt på hinanden

Skal vi holde øje med teknologiens udvikling? Ja, så afgjort. Det skal vi gøre ligesom vi også holder øje med den industrielle udvikling, men det er altså ikke fordi vi skal være bange for at robotterne overtager vores samfund verden over, men det er fordi vi skal passe på ikke at forurene vores jord og udlede alt for meget CO2. Vi udleder nemlig alt for meget CO2 som det ser ud nu, og vi bliver simpelthen nødt til at reducere det udslip, så vi ikke skader ozon-laget og skaber huller i det og forårsager farlige temperaturstigninger, der kan true med at nå op på det tipping point hvor temperaturstigninger bliver selvforstærkende og derfor ikke er til at stoppe. Vi skal passe på hinanden på denne måde, og vi skal også passe på dyrene.

Hvordan vi transporterer os

Det er nødvendigt at vi tænker nøje over hvordan vi transportere os, og om det altid er nødvendigt at tage bilen eller tage på den flyrejse. Det er nemlig ikke altid nødvendigt at tage så langt væk. Husk, at der også findes el-biler næste gang du skal købe ny bil.

 

Related Post