Schuberths hjemmeside Tanker Vask din bil i kalkfrit vand

Vask din bil i kalkfrit vand

Er du en af dem som vasker bilen hjemme i indkørslen hele sommeren. Det er dejlig aktivitet og det er altid lækkert med en nyvaskede bil. Men sommertider kan man komme ud for at der kan være striber efter vandet på bilen. Dette skyldes kalk i vandet. Det kan du undgå ved at få et blødgøringsanlæg.

Hvad gør et blødgøringsanlæg?
Et blødgøringsanlæg går ind og fjerner kalken i dit vand således at vandet blødgøres. Et blødgøringsanlæg monteres der hvor vandet kommer ind i din bolig. Oftest er det enten i et teknik rum, kælder eller bryggers. Det skal installeres af en autoriseret VVS’er og herefter passer det stort set sig selv. Vandets hårdhed deles overordnet ind i tre kategorier. Blødt vand er 0-7 dH, Middelhårdt vand er 8-17 dH og hårdt vand er 18-30 dH. Mange steder i Danmark er vandet middelhårdt eller rigtig hårdt. Men ved køb af et blødgøringsanlæg fra f.eks. Aqua Danmark kan du let få blødt vand i alle dine rør.

Fordele ved et blødgøringsanlæg
Det bløde vand har mange fordele. Udover at bilen bliver skinnende blank så slipper du også for kalkaflejringer i rør og varmtvandsbeholder. Derudover undgår du kalk på armaturer, vask, glas, fliser, toilet, vinduer osv. med det blødgjorte vand. Dette gør at dit rengøringsarbejde bliver meget hurtigere og lettere og du behøver ikke gøre rent lige så ofte. Dette gælder ikke bare rengøring på badeværelset men også i køkkenets armaturer, vask og service. Hvis du har et armatur med kogende hane, så slipper du også her for kalk i beholderen. Din elkedel og kaffemaskine skal heller ikke afkalkes og faktisk slipper du ikke bare for at afkalke dem. Både din elkedel, kaffemaskine, opvasker og vaskemaskine nyder godt af det bløde vand fordi der ikke samler sig kalk i slanger, dyser og filtre. Faktisk kan de forlænge deres levetid med op til 5 år. Derudover bruger din opvasker og vaskemaskine heller ikke lige så meget sæbe når de rengør og du slipper for kalkstriber på glas og service. Samtidig bliver dit tøj blødere og holder farven bedre i vaskemaskinen og behøver ikke skyllemiddel når du vasker.

Du skal da ikke undvære et blødgøringsanlæg
Der er altså rigtig mange fordele ved at anskaffe sig et blødgøringsanlæg og hvis du bestiller det hos Aqua Danmark, er det let og ligetil. Men du skal advares. Hvis du bestiller et blødgøringsanlæg, så vil du aldrig have lyst til at leve uden det igen!

Related Post